Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari Juni, 2019

The Future of Higher Education in the Age of Disruption

[APPLAUSE] So when MIT decided to commit to creating the MIT Stephen A. Schwarzman College of Computing, it was clear to us that this was what we needed to do. What was less clear to us was exactly how we should do it. In a somewhat uncharacteristic fashion for an academic institution, we basically decided that we should simply declare our intentions to establish this college, then set about the business of creating the college together as a community. In that context, it seemed entirely appropriate that we convene an event like this to discuss how to teach computer science, not only amongst ourselves, but with experts and friends from other institutions. We also recently created five working groups that are contemplating various aspects of the College. Many of the members of those working groups are here to listen and learn today. And I'm confident that what we learn today will, indeed, shape our framing of the College. I want to thank the organizers for this event, in particula…

Jadi, Bumi Bulat Atau Bumi Datar Nih?

*copas = cantumkan sumber . if u don't want someone to copy your content ,


so don't copy others and make it yours . show your respect*


jadi gini gaes, beberapa bulan terakhir di peradaban internet tanah air kita lagi sensasional banget ama perseteruan 2 kubu antara #FlatEarth Vs #GlobeEarth, yaitu #FlatEarth (FE) buat mereka yg berkeyakinan kalo Bumi ini tuh datar, sedangkan #GlobeEarth (GE) mereka yg yakin kalo Bumi ini sedari dulu ya mbulet, kayak yg udah diajarkan sejak dahulu kala ke kita.. kalian pasti udah gerah kan ama postingan akun" ilmu pengetahuan di social media tentang astronomi (galaksi, bintang, planet, dll), eh tapi di comment-nya malah pada debat kusir antara kubu FlatEarth ama GlobeEarth :(

dan absurd-nya mereka semua yg berpegang teguh ama keyakinan kalo Bumi itu datar mendadak jadi pada ahli astronomi hanya dengan berkiblat pada Youtube.. itu lebih menyedihkan yak :'( mereka pikir yang ada di Youtube itu adalah refrensi maha benar no tangkis.. mereka …